Cea mai buna gluma spusa vreodata !!!

Sambata seara, dupa cateva ore de jucat mima, am reusit sa conving o parte din gasca sa ne uitam la George Carlin. Este al doilea comedian din lume, in topul Comedy Central, si preferatul meu.

Traducere:

In departamentul de fraierit… un afacerist NU se ridica la valoarea unui preot!

Trebuie sa va spun adevarul oameni buni… Cand vine vorba de fraierit, FRAIERIT de liga I… trebuie sa va ridicati in picioare pentru campioana mondiala a promisiunilor false si exagerate… RELIGIA !!! nici un dubiu…

Religia are cea mai tare poveste de fraierit spusa vreodata…

Ganditi-va… Religia a reusit sa CONVINGA oamenii ca exista un OM INVIZIBIL… care traieste in ceruri… care se uita la tot ceea ce faci tu… fiecare minut din fiecare zi… si acest om are o lista speciala… 10 lucruri pe care nu vrea sa le faci… si daca faci oricare din aceste 10 lucruri… are un loc special, plin de foc si fum si tortura si angoasa, unde te va trimite pe tine sa suferi si sa arzi si sa tipi si sa plangi pe vecie… pana la sfarsitul zilelor…

DAR EL TE IUBESTE !!!

Te iubeste… si are nevoie de BANI… mereu are nevovie de bani…

Este atotputernic, atotstiutor, perfect… dar nu stiu cum… nu se descurca cu banii !!!

Religia incaseaza miliarde de dolari, nu plateste nici o taxa si mereu vor mai mult…

Eh… vorbim despre o poveste de fraierit tare… Sfinte rahat…

Pentru restul de 8 minute… invatati engleza…

Ceea ce face aceasta rutina de 10 minute sa fie extraordinara… nu poti sa-l contrazici… publicul rade frenetic deoarece asteptau sa se faca haz de ceva… dar Carlin „loveste” in continuu numai argumente… publicul rade de ceea ce isi da seama 🙂

…Personal, pentru relaxare, ascult melodiile de la Fundal Muzical… dar cand vreau sa ma simt cu adevarat „curat” il ascult pe Carlin cum spune adevarul… si cateva mii de oameni rad de ei insisi 🙂

Reclame

8 comentarii

 1. he is the man.
  Eu deja incerc sa ma las de discutiile legate de religie pentru ca oamenii religiosi pur si simplu nu sunt parteneri de dialog. Dialogul presupune doua parti, iar viziunea lor este unilaterala. Argumentele nu reusesc niciodata sa stea in picioare si totusi cei ne-credinciosi sunt orbii.
  Am gasit intamplator o carte care incearca sa convinga autenticitatea bibliei ca fiind cuvantul lui Dumnezeu, si sa aduca dovezi stiintifice pentru ce scrie acolo (inclusiv faptul ca universul are 10.000 de ani), si am ramas uimit cum de oameni inteligenti pot sa eroneze atat de grav. Lucruri atat de departe de realitate si „dovezi” care nu fac decat sa erodeze orice urma de credibilitate.

 2. Si recunosc ca in cartea cu pricina erau si treburi care nu le intelegeam prea bine, dar nu a fost nevoie decat de o cercetare de minute si internetul (Wiki rules !!!) mi-a clarificat totul. Pacat ca potentialul unor oameni se transforma in ceva ridicol atunci cand incearca sa apere ceva de care nici ei nu cred ca sunt convinsi…

 3. 100% de acord cu tine… nici eu nu o sa mai abordez tema, din aceleasi motive…
  Cred ca lumea este pur si simplu ignoranta si prefera sa traiasca in globul lor de cristal…

  Am intrebat pe cineva: „Daca Dumnezeu ne-a facut dupa chipul si asemanarea lui, asta inseamna ca are si el dinti ?”
  Raspunsul a venit imediat… „DA, logic!”
  „Deci inseamna ca si el mananca, alfel nu ar fi avut nevoie de ei… crezi ca Dumnezeu mananca?”
  „DA… mananca norisori roz”

  Si mi-am incheiat pledoaria….

 4. Celor doi de mai sus: deci voi sunteti necredinciosi, agnostici sau atei ? asta este o credinta sau o puteti demonstra in vre-un fel?

 5. @Ion Adrian. Eu, personal, sunt ateu… dar cred ca si Radu este.
  De ce intrebi asta ? Tu esti credincios ?

 6. 1. Da, eu sunt botezat si ramas ca atare crestin.
  2. Eu nu pot demonstra existenta lui Dumnezeu si garanta prin dovezi absolute invierea, cum de fapt nu exista dovezi absolute pentru nimic din ce s-a petrecut in trecut.
  Toma a avut dovada dorita, dar ptr el doar nu si pentru cei care ar citi li s-ar spune asa ceva si care nu au dovada certa macar a existentei lui Toma.
  Deci este o problema de credinta sau nu, atat in cazul meu cat si in cazul celui ce crede in Torah sau in Coran etc.
  Tu pretinzi ca ai dovezi care sa-ti motiveze convingerile sau convingerile tale ca si ale mele in final sunt o problema de credinta indiferent de motivele pe care se fundamenteaza respectiva credinta? caci bancurile din textul povestit de tine nu sunt decat glume bune sau proaste dupa felul in care le privesti ….

  3. Cand discut cu un ateu sau cu un adept al oricarei religii, sunt interesat nu numai de starea sa in momentul discutiei ci si definirea sa ca ateu, caci de regula pana sa ne definim daca ne nastem intr-o familie non atee, devenim atei cand ajungem la maturitatea necesara unei asemenea decizii, de aceea eu raspund cand sunt intrebat asa cum mai intrebat in mod complet cum ti-am raspuns. Ceilalti, adica ateii si chiar cei care trec de la o religie la alta(prin religie eu inteleg si sectele in sensul care se da azi acestui termen)nu spun decat intrebati sau nici macar atunci acest lucru, ca si cum s-ar rusina ca s-au nascut intr-o anume religie sau ca si-au tradat-o (nu imi este clar acest aspect)?
  Oricum iti multumesc ca mi-ai raspuns si sper ca o sa completezi raspunsul in sensul dorit de mine.

  PS Desigur pornesc de la ideea de buna credinta cu care creditez interlocutorul, considerand ca si el ma crediteaza pe mine similar. caci as putea sa fiu un mahomedan care sa ma joc pe blog de-a crestinul sau un ateu sau un evreu

 7. As dori sa mutam discutia in alt post :
  https://miamdatseama.wordpress.com/2009/01/21/dicutie-intre-un-ateu-si-un-credincios/

 8. Oamenii au gandire limitata. Daca lumea ar fi fost creata in urma BIG BANG-ului si nu ar exista Dumnezeu ,de unde au aparut presupusi atomi care s-au ciocnit si au explodat ,formand lumea? au existat pur si simplu? s-au gandit mult atomii pana sa se ciocneasca? universul e ceva mult peste intelegerea noastra , noi incercam sa il intelegem stiintific dar poate ca universul nu e numai stiinta pe care o stim noi,el e stiinta celui ce l-a creat.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s