Avem nevoie de SEFI !!! – Dumnezeu, masoni si THE NEW WORLD ORDER

Avand o discutie cu o domnisoara in legatura cu un post mai vechi, ea a ajuns la concluzia ca „Ne trebe sefi dom’le”

Da… ne trebuie sefi… de fapt… le trebuie sefi…

Cand esti mic, lumea ta este formata din MAMA si TATA.

Urmeaza sa cresti si sa descoperi o noua lume… STRADA.

Dupa cativa ani este CARTIERUL…

Mai trece ceva timp si te lovesti de o sfera mai mare… CURTEA SCOLII…

…UNIVERSITATEA…

Dupa ce spargi plafonul si, probabil, intri in campul muncii, descoperi o sfera noua… ORASUL.

Pasul urmator este evident TARA.

De bun simt ar fi sa scapi din stramtoare brain-washing-ului din scoala, care te-a invatat sa fii patriot si sa accezi catre urmatoarea sfera… RASA (zona geografica).

Si in cele din urma descoperi INTREAGA LUME…

Undeva pe parcurs te vei integra intr-o alta sfera, si anume RELIGIA.

 

Fiecare dintre aceste sfere reprezinta un sistem, o micro-lume, in care exista scari ierarhice, competitii, si cel mai important… SEFUL… cel mai bun… ALPHA…

Asa vad eu dezvoltarea unui copil care urca treapta cu treapta prin fiecare sfera:

Se naste si simte, ulterior invata, ca cel mai important om (la acea varsta) este TATA. El este ALPHA-MALE… este seful lui…

Ce nu am spus pana acum este interactiunea dintre persoana si sef; daca seful este de acelasi sex, devine model, idol… daca este de sex opus devine modelul viitorului partener (nu o spun eu, ci FREUD). De aceea TATA devine modelul tuturor baietilor si toate trasaturile (inclusiv defectele) tatalui le va cauta o femeie in viitorul ei sot. (Apropo, calugaritele, in cea mai mare parte, sunt fete care nu au avut un FATHER-FIGURE si au ajuns la o manastire, unde au fost indoctrinate si unde li s-a spalat creierul in asa hal, incat au ajuns sa creada ca Dumnezeu este tatal lor)

Urmeaza sa cunoasca STRADA… loc in care invata ca SEFUL este cel mai impunator fizic. La scurt timp, sfera CARTIERULUI il invata lucruri noi; ALPHA este cel cu cea mai multa libertate, cu cea mai multa carisma si cu cele mai tari jucarii. Multe persoane se simt mult prea bine in aceasta sfera… si aleg sa se plafoneze, sa nu iasa din acest sistem, care le-a devenit extrem de familiar. De aceea vedeti la colt de strada baieti la 20+ de ani, care, in loc sa fie angrenati in alte activitati (servici, afaceri), prefera sa fie „in satul lor fruntasi”. Tot in aceasta sfera, fetele se indragostesc de ALPHA cartierului… de obicei, acel smecher pe care nu ai vrea, ca tata, sa-l vezi cu ea.

In CURTEA SCOLII sunt testate lucrurile pe care le-a deprins pe STRADA si in CARTIER. In plus, afla ca este important sa stii, sa inveti. Aici modelele devin dascalii, iar unele fete raman cu sechele din cauza unor profesori, care ar vrea, dar le interzice conduita, sa iasa cu ele la o cafea.

In UNIVERSITATE este pus in fata unei alegeri… sa isi ia viata in propriile maini si sa simta INDEPENDENTA familiala sau sa continue sa traiasca sub tutela parintilor, inca tinand pe un piedestal SEFUL acelei sfere.

In campul muncii isi da seama cat de dura si rece este lumea. Cat de murdara este scara avansarii si cat de inuman este locul de munca. Aici incepe sa vada orasul, sa-si vada statutul si sa simta cat de departe sunt aspiratiile lui din copilarie…

Cred ca aici se opreste 80% din populatie… la aceasta sfera… el isi traieste viata stiind ca nu va pleca niciodata de la acel loc de munca, fiindu-i frica si de cea mai mica schimbare. Sistemul castiga si el devine sclavul lui. Relatia cu SEFUL este una la fel de bolnava ca si sistemul si nu se incadreaza in regulile celorlalte sfere.

Daca pustiul nostru insa nu se afla in majoritate, probabil ca accede la noua sfera… TARA. Desi aceasta li se ofera si celor care au functii inalte in anumite companii, de obicei este o sfera destinata oamenilor de afacere si politicienilor.

Aici exista SEFI in diferite domenii, dar cea mai importanta scara ierarhica este pavata cu bani… iar locul lor de lupta este TopCapital. Sefii din aceasta sfera nu vor devenii niciodata modele pentru cei care s-au plafonat la sfera CARTIERULUI. Ei isi dau seama ca nu vor ajunge niciodata ca acesti ALPHA, asa ca nici macar nu se mai obosesc sa-i ia ca modele.

Cand vorbim de persoane care se situeaza in sfera RASA sau INTREAGA LUME, ne referim la acei oameni cu un sub-constient atat de puternica incat nu sunt in stare sa primeasca raspunsul NU si nu percep notiunea de plafon. Acestia sunt persoane despre care NU auziti. Sunt cei din spate, papusarii, cum li se zice in Romania, masoni prin alte parti. Temele lor de discutie nu sunt pretul la benzina si carne… ci vietile a mii de persoane in detrimentul unui profit mai mare; sau mult prea vehiculata NEW WORLD ORDER.

In fine… undeva pe parcurs, pustiul nostru s-a lasat captivat de una din RELIGII… iar, pentru ca masonii si-au dat seama ca aceasta este probabil cea mai puternica arma de manipulare si indoctrinare in masa, a fost nevoit sa auda despre profeti si cele 10 porunci inca din clasa I… moment in care inca nu stia de ce ii pute degetul dupa ce se scobeste in fund…

Si daca a fost „slab de inger” cum spune Luiza, a ramas cu STIGMA de credincios toata viata… ascultand de SEFUL invizibil din troposfera (ceruri) care-i spune sa nu faca vreunul dintre lucrurile pe care le fac cei din elita… deoarece sa fii oaie este mult mai profitabil pentru ei.

Daca, insa, isi da seama ca totul este BullShit, sau daca se uita la un show al lui George Carlin… se va putea elibera si de stramtoarea acestei DOGME… si va fi cu adevarat un om liber…

Multumesc celor care au citit pana aici… si sper ca am reusit sa arunc o lumina noua asupra tuturor articolelor care au aparut in presa despre CIPURI RFID si NEW WORLD ORDER.

Reclame

14 comentarii

 1. Nu cred ca e bine sa ne prinda prea tare aceasta teorie. Poate e adevarat! Eu cred ca noi trebuie sa avem propria noastra credinta, aceasta fiind aceea care sa ne aduca fericirea, echilibrul sufletesc,sa nu ne simtim intr-o matrice…Spiritul este liber…Trebuie sa vrei sa ramina asa! Sa adopti numai ceea ce simti ca iti face bine. Nu uitati, viata este una! Ce e dupa, nu stim. Trebuie sa ne bucuram de ceea ce avem, de ceea ce intelegem. NU fiti copii batrini! Uitati-va in jur si nu va lasati manipulati! E asa de frumos sa TRAIESTI…Nu ne trebuie puterea lor! Viata e o clepsidra…Nu o lasati sa treaca, nu traiti cu teama in suflet! Cel ce se teme e usor de stapinit. Fiti liberi ,bucurati-va de ce aveti, si o sa primiti mai mult. Nu lasati sa va prinda nimeni mintea in clesti, si mai ales nu traiti cu frica! Tot ce apare in presa, TV,intr-un fel sau altul,este tot o forma de manipulare. Dragilor, traiti-va viata, nu participati la experimentele lor.

 2. Pentru mine Dumnezeu este perfectiunea spre care tind. NU pot avea modele in oameni! NU judec pe nimeni, fiecare are libertatea de gindire, toti au dreptul la fericire. Nu are dreptul nimeni sa vina cu etalonul , cu „patul lui Procust”, sa judece…Daca nu influienteaza cu nimic viata ta, nu te determina in nici un fel, da-i pace…

 3. Da. Super tare”articolul. E poate cea mai corecta si concreta descriere a chestiunii asteia cu cei ce sunt azi cunoscuti cel mai des ca masoni (eu o numesc chestia cu oile si ciobanii… si ceva caini de paza + 1,2 magari). Ar mai fi destule de spus dar ai surprins esentialul.
  Dar… (totdeauna exista un dar, sau mai multe DARURI) „Dubito ergo cugito cogito, cugito cogito ergo sum, sum ergo DEUS est” – Descartes

 4. Nu ti se pare, totusi, ciudat ca foarte probabil (poate mai greu de demonstrat, deci nu bag mana-n foc, da cam asa umbla vorba prin targ) cei mai multi din „masoni” (mai putin cei ce sunt de fapt doar caini si magari – cei mai nocivi probabil) ajunsi acolo foarte sus sunt totusi orice, numai atei nu (ma refer la povestile cu tot felul de culturi: skull & bonnes, aia cu bufnita, etc).

 5. @exateu
  Proverbul lui Descartes este luat ca referinta de multi credinciosi… Dar asta nu inseamna ca prin ceea ce spune el dovedeste ceva. Ca si constructie logica este foarte precara…
  El infereaza existenta lui Dumnezeu prin faptul ca el paote sa gandeasca…
  Si delfinii gandesc, si cainii gandesc si maimutele gandesc… asta inseamna ca exista Dumnezeul fiecarei specii ?
  Este doar o parere a unei persoane foarte citata.

  Nu pot sa confirm sau sa infirm daca ei sunt credinciosi… dar, daca sunt, sigur nu au un crez care sa se regaseasca intr-o singura religie… probabil ca incropesc mai multe… si sigur multe idei le ia din religiile orientale.

 6. Salutare miamdatseama. Scuze pt „cugito” – asta e in italiana (pt. ca acu ma aflu in Italia – la cules capsuni :D, s-a luat).
  1. „Proverbul” lui Descartes e de fapt o constructie logica, poate e uzat deja ca un fel de proverb. Eu nu l-am citat considerandu-l un argument forte, ci pt ca intr-o oarecare masura mi se potriveste. 2. Aceasta constructie logica, din cate stiu eu (ma bazez doar pe memorie – pt ca manualul ala de filosofie din liceu nu prea m-a pasionat, asta si datorita profilor lu’ peste care „predau la pachet” filosofie, economie, logica, psihologie – din toate cate nimic) e un soi de concuzie a unei lucrari mai ample destul de apreciate.

 7. 3.”Am indoieli, deci gandesc”,”Gandesc, deci exist”,”Exist, deci exista Dumnezeu” – pot fi vazute si separat. O afirmatie duce la cealalta, deci Descartes afirma ca Dumnezeu exista pt. ca el exista. E o logica cu care sunt de acord pt ca eu am trecut pintr-un proces de genul asta in drumul meu spre „exateu”.

 8. Din momentul in care „eu exist” devine un FAPT, rezulta ca exista o entitate (DUMNEZEU, IAHVE, ELOHIM, etc) care explica existenta mea. Astfel putem face si logica inversa: Dumnezeu exista, deci eu exist, eu exist deci gandesc (mai mult sau mai putin:D), gandesc deci am dubii.
  4. Mie chiar nu mi se pare o constructie precara.

 9. „multe idei le iau din religiile orintale” desigur – multe din alte religii, multe probabil din sisteme religioase necunoscute „turmelor”; eu as afirma chiar ca e invers, multe din ideiile TUTUROR religiilor sunt luate de la ei (ei din toata istoria indiferent de numele sub care erau sau nu cunoscuti). Se repeta de catre unii o fraza f. interesanta: toate religiile au un miez comun, toate au o scanteie de divin.

 10. Nu am citit materialul intreg despre care vorbesti, dar pentru ca spui tu ca poate demonstra logic existenta lui Dumnezeu o sa ma documentez.

  Tu spui ca aceea este o constructie logica… eu te-as contrazice.
  Inferentele sunt total fara valoare.
  Daca eu spun : „Gandesc deci doresc, doresc deci primesc cadorui, primesc cadouri deci Mos Craciun exista”.
  … cu ce este mai ilogica sau mai ireala afirmatia mea decat ceea ce a spus Descartes.

  Intre existenta noastra si existenta lui Dumnezeu nu poti sa pui un semn de „rezulta” intrucat nu poti dovedi acest lucru.

  Ma bucur ca esti de acord cu acest „proverb”… dar asta nu te face cu nimic mai moral sau mai corect in cocluziile tale…
  Crezi in Dumnezeu… BRAVO !!!… Lumea are nevoie de oameni ca tine.
  Nu incerca sa demonstrezi existenta lui… Doar persoanele slabe pot fi indoctrinate si convertite.

  De ce trebuie sa-i atribui un motiv sau un scop existentei tale ??? iar daca tot incerci sa-ti dai un raspuns… de ce alegi cea mai stupida explicatie ???

  Observ ca folosesti des cuvintele „cred/nu cred”, „mi se pare”, „din cate imi amintesc”…
  Asta dovedeste lipsa ta de gandire cu adevarat critica.

  Nu te blamez, sa nu crezi nici o secunda asta… nu am nimic cu credinciosii !!!
  Dar pe cat pot eu, incerc sa deschid ochiii persoanelor care sunt gata sa faca urmatorul pas.
  Tu ai avut nevoie de Dumnezeu si l-ai gasit… asta e… BRAVO… poate copii tai vor fi mai… luminati si vor avea un subconstient mai puternic.

  Si inca ceva… Nici o grupare de atei, niciodata, niciodata nu-ti va cere bani sa participi la adunarile lor.
  Cati bani ai platit sa devii penticostal (nu stiu care este denumirea corecta) ?

 11. Mai domnule care ti-ai dat seama si de fapt nu stii absolut nimic.
  In primul rand, regret ca am intrat pe acest blog si sper sa ma ierte Dumnezeu ca am citit asemenea huli.
  In al doilea rand, raspunde-mi la niste intrebari ( asta daca nu esti asemenea unui alt ateu care nu s-a chinuit absolut deloc sa imi raspunda la ele, deoarece, vorba aia, lenea e cucoana mare… Si presupun ca sunteti inca spalati pe creier de comunisti ):
  1. De ce de Pasti, la ortodocsi, ( Ierusalim, poate ai auzit de aceasta localitate, sau nu crezi ca exista? ) patriarhul ce slujeste la Sfantul Mormant, se roaga si cade foc din cer ( astfel i se aprind lumanarile )
  2. De ce la Boboteaza raul Iordan curge in sens invers? Adica se vede cum curge de la varsare la izvor…
  3. De ce exista icoane din care curge sange ( s-au facut studii si s-a descoperit ca in compozitie este plasma ), icoane din care curge mir, icoane care plang?
  4. De ce Moastele tuturor – tuturor! – sfintilor nu putrezesc?
  5. De ce oare cand au fost atinsi morti cu Sfanta Cruce pe care a fost rastignit Mantuitorul au inviat? Cumva pentru ca exista suflet? Gandind dupa mintea voastra filozofica, trupul cand moare, nu mai poate invia, pentru ca, gata, e plin de viermi…Pai si atunci de ce unii morti invie? 😕

  Apropo am auzit ca exista Biserica Ateista…=))…Nu se poate numi Biserica pentru ca Biserica este Una, Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca – adica cea Ortodoxa 😉 …Si oricum e patetic sa zici biserica ateista :)) pai voi la ce va inchinati? La nimic? :)) ” O, nimicule, ajuta-ma sa gasesc o gagica buna si sa preacurvesc cu ea ” :)) Sau puneti o poza cu Obama ca sa fie mai smecher? :>

  Ai nevoie sa te simti liber, nu? Si atunci de ce te inrobesti Satanei? Ori cu Dumnezeu, ori cu Satana, alta cale nu exista. Daca nu crezi in Dumnezeu, Satana te iubeste! Si pentru ca te iubeste, o sa te arda in iad pentru vesnicie, ca Judecata este aproape.

  Apropo ia-ti cip RFID 😉 Sa vezi ce liber o sa te simti dupa aceea…Elitele o sa-ti controleze si voia si nevoia… Ce faci, cu cine, cand, unde, de ce, pana cand, ce ai in minte sa faci dupa aceea, etc => elitele o sa stie 😉
  Astia ca tine gandesc ca este foarte greu sa te pocaiesti, mai bine sa curvesc cand vreau ( tadam! cate boli cu transmitere sexuala exista… sexul anal, sexul oral duc la cancer de colon, cancer de esofag ), sa ma imbat ( ciroza ), sa fumez ( cancer pulmonar ), sa mananc pana imi vine rau ( bulimie sau obezitate ), s. a. m. d.

  ” Nici o grupare de atei, niciodata, niciodata nu-ti va cere bani sa participi la adunarile lor ” => asa si? Daca te-ai dus la vreo slujba religioasa la o biserica ortodoxa, ti-au dat in cap pentru a le da bani? Dai daca vrei, daca nu vrei, nu dai. E bine sa dai ca se cheama milostenie si e bineplacuta in fata lui Dumnezeu.

  Felicitari lui exateu pentru ca este ex! Se pare ca multi nu au destul creier in capul ala ” liber ” ca sa se lase de pacate…Apropo gluma aia cu discutia este cea mai proasta gluma pe care am citit-o sau auzit-o 😐 nici macar un zambet nu mi-a smuls…
  Si tu, marele inteligent care ti-ai dat seama,impreuna cu toti ateii, si satanistii, si yoghinii, si budistii, si masonii, si musulmanii, etc va supuneti aceluiasi sef care va ” iubeste ” => Satana…

  • Ai simtit bine… nici eu nu o sa ma obosesc sa-ti raspund 😀

   PS: Nu ma voi mai angaja niciodata intr-o discutie pe teme religioase cu cineva !
   O viata placuta 🙂

   • Nu te obosesti sa imi raspunzi, de ce?
    Nu vrei sa te angajezi in discutii cu teme religioase, ca habar nu ai ? 😕 Asta inseamna ca pana la urma nu ti-ai dat seama…:(

    • Motivul mare este: Imi place prea mult lumea reala ca sa ma mai gandesc inca la o lume fictiva… o lume care exista numai in carti si in mintile autorilor 😉

     Motivul specific: Niciodata nu poti sa-i deschizi ochii cuiva… iar credinciosii extremisit (ca tine) sunt prea incuiati pentru a intelege…
     SOARTA 🙂


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s