Rasism… Antisemitism…

M-a facut sa ma gandesc foarte tare la acest subiect o propozitie spusa de un GUNOI, intr-o discutie despre religie: ” In mod cert, botezat am fost… VOI probabil ca v-ati nascut cu un preput prea lung”.

Evident ca face referire la circumcizie… iar persoanele vizate sunt evreii.

Acesti VOI erau doua persoane… un ateu si un agnostic-ateu. Din punctul de vedere al GUNOIULUI, acestia ar fi avut parerile atat de diferite de ale lui, numai din 2 motive. Unul ca „s-au nascut cu preputul prea lung”, adica sunt evrei… iar al doilea ca sunt manipulati de catre evrei, care vor sa le ia banii.

Deci oricare ar fi motivul… tot evreii sunt de vina… Aceasta este singura lui acceptiune. Si nici macar nu spune un motiv… Pentru el, evreii reprezinta pleava… Pentru el, cuvantul JIDAN reprezinta o injuratura.

Iar scoaterea in evidenta a circumciziei, ca element de definire a evreilor este o dovada a involutiei acestui GUNOI. El este asa de aproape de arborele genealogic al lui Hitler, incat nu intelege de ce niste corcituri (cum cred ca le spune el) ar putea fi mai buni ca el… Pentru el, evreii ar fi trebuit sa ramana sclavi !

Serios Ioane… Eu cred ca orice evreu este, din oficiu, o persoana mai buna ca tine.

Dar sa ne gandim mai mult la rase ? De ce vroia Hitler sa omoare tiganii si evreii ?

Pentru ca multitudinea gene care intra in genomul unui evreu le face rasa mult mai evoluata. O analogie relativ corecta ar fi cainii crescuti cu pedigree… cu parinti campioni… pentru a isi pastra rasa… comparativ cu cainii vagabonzi, care au un curcubeu de gene. (Sper ca analogia nu jigneste pe nimeni)

Acest lucru l-a observat Hitler… ca popoarele „fara tara” au o piscina de gene atat de bogata, si atatea generatii in plus fata de un ARIAN, incat l-a speriat conceptul unei rase „mozaic” mai buna decat rasa sa „imaculata”.

Sa va spun sincer… pana acuma nu-mi dadusem seama. Poate si faptul ca nu am acel simt al rasei, pe care il observ in unii, m-a impiedicat sa vad intreaga imagine. Cred ca aici sta totul… in modul in care percepem ca fiind moral sau imoral rasismul.

 Va fi continuat… Blocaj 🙂

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s