Răspunsul unui romantic

Am citit articolul Femeile cuminţi sunt bolnave şi am rămas uimit de tăria şi siguranţa cu care se aruncau păreri şi informaţii ca şi cum ar fi fost 100% adevărate. Sunt convins că o mare parte din păreri sunt exagerate sau pur şi simplu subiective.

E adevărat că o mare parte din femei sunt catalogate ca fiind uşuratice şi, pe bună dreptate, poate chiar sunt. E adevărat că şi femeile înşală, poate la fel de des ca bărbaţii. E adevărat că ar avea o mulţime de motive să facă acest lucru… unele mai bune decît altele. E adevărat că unora le place să flirteze sau să-şi lase acel „loc de mişcare”… văd pretutindeni acest lucru.

DAR… femeile despre care spunem că sunt cuminţi… NU sunt bolnave!!!

Trebuie să ne uităm şi la natura bărbaţilor pentru a avea o imagine completă.

Stînd de vorbă cu un misogin pur-sînge (cum nu găseşti la orice pas), mi-a propus un pariu. Aş fi în stare să pariez o sumă mare de bani pe fidelitatea iubitei mele?

Eu fiind un romantic, un idealist şi fiind convins că iubirea există şi fidelitatea vine la pachet, am răspuns, cu tărie, „DA!”.

În acel moment mi-am dat seama că prin această întrebare se testeaza valorile morale ale bărbaţilor. Fiecare răspuns, aduce cu el o parte bună şi una rea.

Dacă răspunzi DA, pari mai naiv şi vulnerabil, dar eşti moral… alegi răspunsul corect din punct de vedere moral.

Dacă răspunzi NU, dai dovadă de imoralitate, prin faptul că nu oferi prezumţia de nevinovăţie partenerei tale… dar eşti catalogat ca matur în gîndire, o persoană ce a trecut prin viaţa asta prostituată.

Acest lucru mai spune ceva despre natura bărbatului: orice bărbat se naşte ROMANTIC… aceasta este caracteristica „default”, dar cu timpul viaţa îl schimbă în misogin… mai mult sau mai puţin.

Sunt sigur că orice misogin a fost pus faţă în faţă cu infidelitatea partenerei, cel puţin o dată în viaţă. Acel moment, cred eu, te schimbă pentru eternitate. Îţi „sparge balonul de cristal” în care trăiai pînă atunci. Te schimbă din romatic în REALIST.

Eu imi dau seama că acceptarea pariului este o investiţie proastă… deoarece şansele sunt în favoarea misoginului. Un realist ar accepta pariul numai dacă i se oferă cota 1:10… adică primeşte de 10 ori mai mulţi bani decît ar putea să piardă.

Dar eu sunt un romatic idealist, şi consider că nu pot face mai mult decît fac acuma pentru a-mi impiedica iubita să „o comită”… asta presupunînd ca ea este plămădită din acelaşi material ca fetele uşuratice, fetele cu valori morale precare.

Şi exact la acest punct doream să ajung: Care este compoziţia unei fete libertine, comparativ cu una cuminte?

O femeie, cînd este pusă în poziţia de a alege între o aventură pe lînga relaţie sau să fie fidelă, nu face o alegere conştientă… Subconştientul o îndrumă spre moral sau imoral. Coloana ei vertebrală, natura moralităţii sale o impinge spre A sau B.

Iar în acel moment se vede compoziţia ei! În funcţie de „vocea” pe care o ascultă. Îngeraşul sau Drăcuşorul :D.

Femeia libertină se „agaţă” de un flirt, de un avans… şi se bucură de imoralitatea alegerii. Pînă la urmă, TOT CE ESTE BUN ESTE ILEGAL, IMORAL SAU ÎNGRAŞĂ.

Femeia cuminte spune NU… refuză pînă şi ideea că ar putea fi în stare de aşa ceva. Pentru ea doar gîndul că ar putea să se lase atinsă de un alt bărbat îi creează repugnă. Dacă ar lăsa un bărbat să flirteze pentru un moment cu ea, s-ar simţi murdară…

Ce părere aveţi… e bolnavă???

Eu spun cu tărie ca NU este!!!

Ce e bolnav în a avea o educaţie corectă? De ce este rău, ca mamă, să-i insufli fetiţei tale dorinţa de a fi fidelă… în detrimentul unui comportament uşuratic? De ce trebuie să catalogăm toate femeile ca fiind ÎNDOCTRINATE dacă au avut parte de o mamă ce le-a împins spre moralitate?

Eu caut o femeie care a avut o mamă ce a ştiut s-o educe… pentru mine este foarte important!

Aţi auzit proverbul „Femeia perfectă este o domnişoară în societate şi o tîrfă în pat!” ? Ca şi multe alte proverbe, este foarte corect. Acesta reprezintă, pentru mine, GRAALUL. Aceasta este definiţia femeii perfecte din punctul meu de vedere.

„Domnişoară în societate”, adică o femeie ce emană moralitate, o femeie de care pot sa fiu mîndru, o femeie despre care nu se poate spune un lucru negativ.

„O tîrfă în pat” deoarece cuminţenia nu are ce căuta în particular, între un bărbat şi iubita lui. Cuminţenie în pat înseamnă BARIERE. Iar barierele distrug o relaţie. O femeie are nevoie să îşi „dea drumul” cu cineva… iar dacă nu o face cu tine… s-ar putea să o facă cu altcineva.

Iar dacă este cuminte şi in societate şi în pat… îi dau dreptate misoginului, cînd spune că este îndoctrinată… Aceasta este definiţia ei!

DA… femeia „perfectă” există… dar ca orice lucru de valoare, este rară şi trebuie tratată ca o comoară.

Încă un lucru… pentru toate fetele care sunt puse în poziţia de a alege între vocea „Îngeraşului” sau vocea „Dracuşorului”… nu mai ascultaţi de zicala „Fetele cuminţi ajung în rai, iar fetele rele ajung unde vor ele”!

Proverbul este creeat de femeile ce au făcut saltul „to the dark side”… iar voi puteţi să-l ascultaţi şi să alegeţi o viaţă libertină (ce are şi părţile ei pozitive) sau puteţi alege să fiţi comori… să rămîneţi o raritate şi să vă lăsaţi găsite de acei bărbaţi care vă merită.

Reclame

5 comentarii

 1. Da! Bun articol!
  Esti razvratit tare. Bravo tie ca esti romanticul realist. Si chiar daca iubita ta va alege the dark side… asta nu inseamna ca urmatoarea iubita va face la fel! Nu uita ca cele mai faloroase comori stau ascunse… Iar daca cea de acum e comoara , pretuieste-o ca sa nu auda glasul „celui cu cornite”!

  • Imi place ca si la acest post exista oameni care doresc sa analizeze persoana din spatele articolului 🙂
   …Nu mai incerca sa imi faci portretul psihologic 😀

   Ai dreptate… nu se merita sa-ti schimbi parerile despre femei din cauza unei singure relatii esuate… Dar multi barbati raman marcati de inselarea increderii… si se convertesc…
   Probabil ca ar fi mai bine daca ti-ar asculta sfatul !!!

 2. tu ai scris si asta? pe bune?
  hai sa-ti dau 3 exemple reale…
  1. tipa are o relatie de aproape 4 ani, intr-o dupa-masa si-o trage cu altul, pentru ca a fost fun si se simtea bine bla bla. nu are remuscari, nu inseamna nimic, nu se va mai intampla, nu mai are legatura cu tipul din acea dupa-masa, ramane cu iubitul.
  2. tipa are o relatie de 3 ani, sexul in cuplu e ingrozitor, comunicarea lasa de dorit. intalneste pe cineva, e nou, e altfel, sexul e bun. pastreaza ambele relatii, nu are remuscari, nici nu simte ca si-ar insela iubitul.
  3. tipa are un fuckmate de aproape 3 ani, el si-o trage cu jumatate populatia feminina a orasului, fara sa se ascunda de tipa. ea refuza orice avans, si-o trage doar cu fuckmate’ul.

  ideea e ….o femeie este fidela mai intai ei insisi si fata de ceea ce ea isi doreste. si nu enimic egosit in asta. asadar, nu se pune problema de moralitate vs imoralitate, ci problema trebuie tratata in termeni de dorinta.

 3. Dupa cum spune si titlul… este parerea unui romatic… deci nu a mea.

  Probabil ca femeile si barbatii analizeaza problemele astea din unghiuri diferite.

 4. da, vesnica dilema noi suntem d epe venus, voi de pe marte! 🙂


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s